Hyvä konsepti – isot rahat veroparatiisiin

Sosiaalilainsäädäntö uudistuu selän takana. Lainsäädäntömuutoksista ei ole hihkuttu halaistua sanaa. Ne tulevat hivuttamalla. Huomaat ne vasta, kun ne kolahtavat kohdalle.

Jos sulla on ylin hoitotuki (n. 300 eur/kk ), olet käännettävä ja autettava, et saa enää tätä tukea jos asut kotona. Sinun pitää mennä palvelutaloon, eli muuttaa kotoa toiseen "kotiin". Voi sanoa että jokainen asuu kotonaan, kun jokaisella on oma vuokrasopimus palvelutalon huoneeseen.

Itselle vuokrattu palvelutalon huone on juridisesti oma koti.

Yritys A ja B rakentavat palvelutaloja. Kysymyksessä on siis suora tulonsiirto sinne, jonnekin.

Kysymys on ihan helvetillisistä rahoista, jotka siirretään Cayman saarille.

Kun kunta tehnyt sopimuksen yrityksen kanssa se ei kuitenkaan takaa että saat palvelun palvelutalossa. Media voi rauhassa meuhkata, että yksityiset tekee sitä sun tätä, mutta se ei muuta mummon asemaa.

Suojaa ei ole. Kunta on sopinut että saat sitä sun tätä, mutta se ei ole kuluttajasuojan piirissä. Jos näin ei tapahdu, eli et saakaan palvelua, se ei ole kuluttajasuojan piirissä, vaikka on ostopalvelu.

Voit tosin valittaa EU:n tuomioistuimeen ja käsittely kestää 7v.

Jos huomautettavaa niin ensisijaisesti palvelun tarjoajalle. Mihin se johtaa. Ei ole enää mitään oikeuksia, vain maksat.

Valtio säästää, kun valtion ei tarvitse maksaa. Maksaa jollekin yritykselle että saa palvelua – mutta kun ei saa palvelua.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu