Myymme äidit, isät ja vielä isovanhemmat

Aina samalla kaavalla: työllisyys paranee ja hinnat tulevat alas. Uusimpana VR.

"Oh please come on! " (sattumoisin juuri nyt 19,46 sinun yksityiselle MTV3lle maksamasi mainos).

VRn henkilöliikenne avataan kilpailulle. Jos yksikin yrittäjä ilmoittautuu, on voittoja odotettavissa. Yksikään yrittäjä ei ota tappiolla, Nämäkin voitot annamme ilolla, mahdolisesti jopa pois Suomesta. Kyllä, on ollut kansainvälistä kiinnostusta, MTV3 kymmenen uutiset. Hienoa, voitot ovat siis kunnolliset.

Jostain syystä VR (=me) ei ole kykenevä hoitamaan toimintojaan itse.

Aivan kuten HUS ei ollut kykenevä hoitamaan uutta Hgin lastensairaalaa ja sen raha-asioita. Mitä yhteistä näillä on? Ministeri Anne Berner. Lastensairaalan omistaa yksityinen säätiö, jonka hallituksessa ministeri Berner istuu. Lastensairaalan rakentaminen sekä nykyiset ja tulevat kulut kuitataan julkisista varoista. (Poislukien 30 milj, jonka yksityiset ovat lahjoittaneet yksityiselle). Veronmaksajat maksavat kaiken muun, mutta … omistus on annettu vastikkeetta yksityiselle suomenruotsalaiselle säätiölle.

Nyt ministeri Berner ajaa VRn uudistusta.

Aina voi kuka tahansa väittää mitä tahansa.

Me veronmaksajat kykenemme siis vain maksamaan. Jos halutaan säilyttää kannattamaton junaliikenne jossain, niin sen joko ylläpitää jatkossa valtio verorahoin tai sitten sitä ei ylläpidetä. Veikkaan jälkimmäistä. Yksityistäminen ei muuta tätä faktaa. Yksityistäminen muuttaa vain sen, että luovumme tuottavasta osasta.

Tuottava osa, liikennöinti, junan ajaminen kannattavalla osuudella, annetaan yksityiselle yritykselle. Mm. Itävallassa kaikki on yrityksillä, mutta ne ovat valtion omistamia 100%.

Miksi VR ei kykene tehostamaan? Ja miksi mm. lapsen oli mahdoton ostaa lippua. Haloo!! ! Siksi, että toiminta halutaan yksityiselle.

 

Pohjavesi ja kaivostoiminta, lakeja on jo muutettu, lehdet eivät kirjoittaneet. Radio- ja tv-verkko  jo myyty; sähköverkot mm. Turun alueella jo myyty.

Ovatko hinnat alentuneet?

Muuta vielä myytäväå. Esim. jäämeren rata, Tenojokilaakso, metsät, tiestö. Ja HUSin potilastiedot,  ne ovat jopa mahdollisesti 20 mrd:n dollarin arvoiset!

 

Ja alennetaanko veroja, kun kerran kaikki hoidetaan niin hyvin kotiin.

Viimeisimpänä 24/7 laitoshoitoa tarvitsevat on muutettu vuokralaisiksi. Maksavat kaiken omaisuudellaan. Aikaisemmin maksu oli tulosidonnainen. Ts. ennen et menettänyt säästämääsi omaisuutta valtiolle. Nyt menetät.

Anteeksi, mutta kusetus on vertaansa vailla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu